Logo-Glyngøre-SildeFestival-web

Glyngøre Sildefestival

GLYNGØRE SILDEFESTIVAL

10 ÅRS JUBILÆUM D. 9. – 10. AUGUST 2019

GlÌd jer til Glyngøre Sildefestival 2019. Vi sÌtter alle sejl til for at fejre vores 10 ürs jubilÌum med manÊr. Allerede i efterüret tog de frivillige omkring festivalen hul pü opgaven med at lave en endnu bedre sildefestival, hvilket har givet sig udslag i et udvidet program, som vi hüber vil tiltrÌkke mange besøgende fra nÌr og fjern. Dagen kommer til at emme af fisk, sild, havn, vand og fjord, og der bliver krÌset om at indrette festivalpladsen hyggeligt.

Vores 10 ĂĽrs jubilĂŚumsprogram ser sĂĽledes ud:

Glyngøre-sildefestival-program-2019

Download programmet

Om programmet

Fredag vil der vÌre koncert med Alberte Winding i Kassehuset, hvor der betales entrÊ. Bor du pü Mors, vil der vÌre mulighed for bustransport til koncerten. Om lørdagen er det de tre dygtige kokke, som videreudvikler nye specialiteter til festivalen. Daniel Justesen, Limfjordens Hus, Bente Thisted, Glyngøre Hallens Selskabslokaler, og Frank Jønsson, Kjøwenhavnerkokkens Grill CafÊ, vil hver isÌr lave nogle lÌkre (fiske)retter og sÌlge dem fra tre havnekøkkener. Maden kan nydes til skiftende, levende musik i Kassehuset, i hyggelige telte omkring Kassehuset eller udenfor pü havneomrüdet, helt efter egen lyst. Glyngøre Shellfish holder ogsü übent pü dagen med tilbud om blandt andet nystegte fiskefrikadeller og levende musik.

Havneomrüdet vil summe af aktiviteter. Ud over maden som krumtap for Sildefestivalen vil der blive underholdning for store og smü samt en efterhünden legendarisk fiskeauktion med friske fisk til smü priser. Boder med lokalt forarbejdet kunsthündvÌrk og Limfjordsprodukter kan besøges, og der er tÌnkt pü masser af aktiviteter for børn, bl.a. i strandkanten sammen med vores dygtige naturvejleder.

Aftenfesten byder pĂĽ hyggelig spisning i Kassehuset med kĂĽring af vinderen af kagebagekonkurrencen. Kagerne vil blive udbudt til salg, sĂĽ desserten skulle vĂŚre i hus. Senere spiller Fame Band op til et brag af en fest. Vi hĂĽber pĂĽ, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at feste med naboer, venner og andet godtfolk.

Glyngøre Sildefestival pü Facebook

Følg med i den spÌndende information om dette ürs Sildefestival

Glyngøre sildefestival på facebook

TAK TIL ALLE VORE SPONSORER

– uden jer ville det ikke vĂŚre sĂĽ sjovt!