Kas Kafé

Kas Kafé

– Glyngøres musikcafé

Kas Kafe er Glyngøres musikcafé, hvor 200-300 mennesker samles den første fredag i de fleste måneder til nogle hyggelige timer sammen. Der er live musik i det stemningsfyldte kassehus, hvor frivillige sørger for, at du kan købe drikkevarer i baren. Dørene åbnes kl. 16.00, musikken starter kl. 17.00, og så går det løs et par timer. Der er fri entré, men kom endelig i god tid, da der er rift om pladserne.

1. MARTS 2019

Trubaduren og hans Rockband

En højtbelagt, dansksproget rundtenommer af bossa, gammelrock og velklædt uanstændighed. Et hægent bid, der står i behagelig kontrast til den evige grød.

Læs mere på: facebook.com/trubadurenoghansrockband

5. APRIL 2019

Honky Tonk Goose

Honky Tonk Goose leverer en svedig omgang Blues, Boogie Woogie og Honky Tonk. “HTG er god at danse, kysse og drikke kolde øl til”

Læs mere på: www.honkytonkgoose.dk

3. MAJ 2019

Tuesdag – Fra 80’er hits til idag!

Tuesday er et 5 mands band fra Nykøbing Mors. Ida Josefsen som er forsanger kender man måske fra Scenen er din, X factor og Voice, men ellers vil hun med sin dejlige stemme forføre sit publikum gennem aftenen med masser af danse musik for alle. Hun deler sangen med Anders Holst på klaver, guitar leves af Simon Krabbesmark som nok skal for guitar elsker til at svime. De sidste to er bassist Keld Hansen og trommeslager Martin Carroll. Sammen elsker bandet at trykke den at og give folk en musikalsk oplevelse.

Kilde: bandzonen.dk

7. JUNI 2019

Touch of Shadows

Touch of Shadows er et veletableret orkester der nu på 6. år spiller gode iørefaldende kopier af kendte Clif Richard og The Shadows numre. Derudover kan de danseglade glæde sig over svingende rytmer fra både 60érne og 70érne.

Læs mere på: touchofshadows.dk

6. SEPTEMBER 2019

Rikke Bruhn Trio

Rikke Bruhn har udgivet 2 anmelderroste albums. Det første Dreams of Yesterday’består af klassikere fra Country og Blues-genren, mens det seneste Tin Box udelukkende er Rikkes egne sange. ’

Den er indholdsmæssigt bygget op omkring hendes lange kamp med angsten som livsledsager.

Med sig i trioen har Rikke Bruhn på den ene side guitaristen og sangeren, Henrik Bruhn og på den anden side Palle Hjorth, og styrer tangenterne.

Kilde: Nordjyske.dk

5. OKTOBER 2019

Double Up

Double Up er en akustisk duo som tog sin begyndelse i 2012, bestående
af Michael Fisker og René Mouritsen.
Siden da har de turnéret rundt i hele jylland.

Læs mere på: facebook.com/doubleup.livemusik

1. NOVEMBER 2019

Rock Mod Rynker

Rock mod rynker er et hobbyorkester som har eksisteret siden sidste årtusinde.
Vi spiller rock (og pop) fra dengang vi gik til bal.

Læs mere på: glyngerock.dk